British Autojumble

Zondag 29 juni 2014. Het MG Samenwerkingsverband organiseerde, voor de 14e keer, de BRITISH AUTOJUMBLE in het Lido Park te Waalwijk. Vanaf 09.00 uur kon men er terecht. De toegang was gratis.
Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een van de grootste evenementen in Europa. Het is een verzamelplaats van Engelse Oldtimer verenigingen en particulieren die een plekje uitzoeken en gastvrijheid verlenen aan de bezoekers.
Eigenaars van een Engelse Oldtimer of Youngtimer en andere geďnteresseerden waren welkom om met zijn of haar automobiel naar het Lido Park te komen. Sommige verenigingen hadden het Lido Park uitgekozen als het eindpunt van hun maandelijkse toerrit. Voor Engelse auto’s was een parkeerplaats beschikbaar op het expositieterrein.
Een aparte deel van het Lido Park werd gereserveerd voor de Mini 7 club. Deze club organiseerde daar een clubdag. Mini’s, in diverse uitvoeringen, waren daar aanwezig.
Er was ruimte voor een kofferbak verkoop van overgebleven onderdelen na een restauratie. Handelaren in Oldtimer onderdelen waren aanwezig en lieten die nu net dát deel dat u zoekt beschikbaar hebben.